Menu Sluiten

Utopia krijgt een bezoek van Malintis

Malintis bestrijdt podiumangst op Utopia

Wie de TV-serie Utopia volgt, heeft onlangs gezien dat de bewoner Jessie twee psychologen op bezoek kreeg die hem van zijn podiumvrees af probeerden te helpen. Er werd hiervoor gebruik gemaakt van de door ons hiervoor ontwikkelde VR-therapie. Het was eerste keer dat het programma Vrerience van Malintis op televisie werd vertoond.

Een nieuwe ervaring

utopia podiumangst jessie virtual realityLieke Dodkin en Rick Evenhuis van Malintis kwamen persoonlijk op bezoek om te zien of Jessie via deze therapie kon leren zich comfortabel te voelen op het podium. Jessie wilde zich namelijk voorbereiden op een rapnummer die hij voor een groot publiek van plan is om te zingen. Voor Lieke en Rick was het natuurlijk wel even wennen om iemand te behandelen live op nationale televisie. Vanwege een huisbezoek in de buitenlucht waren er ook soms wat technische beperkingen. Het leek erop dat Jessie steeds meer de gelegenheid nam om te experimenteren voor een publiek in virtual reality.

Een tweede ervaring

Bij de tweede sessie heeft hij, na voldoende oefening, het zelfs voor elkaar gekregen om het digitale publiek te laten klappen. Hij leek zich een stuk gemakkelijker te voelen in het performen met zijn hele lichaam. In september heeft hij zijn optreden. Uiteraard hopen wij dat Malintis Jessie voldoende heeft kunnen bieden om hem een prachtige voorstelling te laten geven!

Vrerience

Onze VR-behandeling tegen presentatie- en podiumangst is onderdeel van Vrerience. Je kunt hier meer over Vrerience lezen. Indien je zelf geïnteresseerd bent in een VR-behandeling, kun je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *