Menu Sluiten

OVER ONS

Bij Malintis kun je rekenen op een persoonlijke en professionele benadering met Virtual Reality ondersteuning.

Over Malintis

Malintis is een praktijk die zowel therapeutische Virtual Reality programma’s ontwikkelt, als professionele zorg biedt aan mensen met psychische klachten. Je kunt daarom bij ons terecht, wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke behandeling met als aanvulling VR therapie. VR therapie is echter optioneel. Wij behandelen ook cliënten die niet geïnteresseerd zijn in het gebruik van virtual reality tijdens hun traject. Je kunt in onze werkwijze meer lezen over onze behandelingen.

Wij houden hierbij rekening met jouw eigen behoeften en wat je op dat moment aankunt. Daarbij hechten wij grote waarde aan de wetenschappelijk bewezen werking van de behandelmethodieken op het gebied van virtual reality, maar ook op het gebied van therapeutische gesprekken. Wij bieden daarom behandelingen gebaseerd op de modernste inzichten en ontwikkelingen die continu worden geëvalueerd en verbeterd.

GESPECIALISEERDE PSYCHOLOGEN

Ons team bestaat uit betrokken en ervaren psychologen met ieder zijn eigen vaardigheden.

DIVERSE PROBLEMATIEK

Malintis biedt verschillende werkwijzen om in alle behoeften te voorzien.

OPENINGSTIJDEN

Malintis is geopend op werkdagen van 12.00 tot 22.00 en op zaterdag van 12.00 tot 17.00.

Onze Praktijk

Waarom Malintis?

Beschikbaarheid

Malintis neemt jouw klachten serieus en wil wachtlijsten zo kort mogelijk houden. Daarom passen wij continu het aantal werkruimtes en behandelaars aan op basis van de opkomst.

Modernisering

Wij maken daarnaast gebruik van de vele mogelijkheden die moderne technologie te bieden heeft aan de psychische zorgverlening. Hieronder valt in het bijzonder het gebruik van VR therapie.

Over Malintis Lieke Dodkin

LIEKE DODKIN

Psycholoog / Trainingontwerper

Lieke is in 2007 afgestudeerd in klinische psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na haar studie was zij werkzaam in de forensische hulpverlening. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken met persoonlijkheidsproblemen, emoties reguleren, depressie, angsten, agressie en seksuele problemen. Hierna werkte zij als psycholoog in de verslavingszorg en heeft zij zich gericht op het behandelen van traumagerelateerde klachten en overspannenheid. 

Over Malintis Rick Evenhuis

RICK EVENHUIS

Psycholoog / Softwareontwikkelaar

Rick is een psycholoog die zich specialiseert in coaching, bemiddeling en jeugdpsychologie. In een coachingstraject wordt er samen met jou eerst een zo compleet mogelijk beeld van het probleem gevormd. Daarna wordt er aan de hand hiervan vastgesteld wat je doelen precies zijn. Uiteindelijk wordt gekeken naar beschikbare middelen en oplossingen die ervoor zorgen dat deze doelen worden bereikt.