Menu Sluiten

PRAKTISCHE ZAKEN

Malintis verleent contractvrije zorg

PRAKTISCHE ZAKEN

over VR therapie malintis wachtkamer praktische zaken

CONTRACTVRIJE ZORG

KOSTEN EN VERGOEDINGEN
Gevolgen voor ons
Wij verlenen contractvrije zorg, zodat wij de cliënt de zorg kunnen bieden die precies bij de behoeften van de cliënt past, zonder dat deze zorg door een filter van vaste eisen van zorgverzekeraars gaat die hier effect op hebben. Ook zorgt dit doorgaans voor kortere wachtlijsten.
Gevolgen voor de cliënt
Wat dit voor jou persoonlijk betekent, hangt vooral af van je verzekeringspolis. Met een goede restitutiepolis kan mogelijk een deel van het bedrag worden vergoed. Vraag hoe dan ook altijd na bij je verzekeraar wat bij jouw polis wat betreft onze behandeling van toepassing is. Voor een verdere toelichting hierop kan je terecht op de site van Zorgwijzer.
Kosten per behandeling
De kosten per behandeling bedragen vanaf 2024 €95,- per sessie. Voor studenten hanteren wij, op vertoon van een schoolpas, een korting van 25% (€71,25 per sessie).
Betaling
Betalingen gebeuren ter plekke via PIN of contant. Er wordt telkens betaald voor één enkele behandeling.
Afspraak afzeggen
Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren. Als de afspraak niet op tijd wordt afgemeld worden de kosten in rekening gebracht. Afmelden kan zowel telefonisch als per mail. 

OVERIGE INFORMATIE

Gegevens

Malintis is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en is opgenomen in het AGB-register. Ook zijn wij te vinden op Zorgkaart Nederland.

Klachten

Wij doen ons best doen om de beste hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Probeer dan er eerst samen met je behandelaar uit te komen. Mocht dat toch niet lukken, dan kun je de kwestie voorleggen bij de klachtencommissie van het NIP.

Verdere vragen?

Heb je verder nog vragen over onze praktische zaken? Dan kun je ons gerust een bericht sturen via ons contactformulier.