Menu Sluiten

Reclassering

Malintis is aangesloten bij mijnreclassering.nl

ONZE WERKWIJZE

Malintis is aangesloten bij MijnReclassering.nl en biedt van daaruit hulp aan mensen die met justitie in aanraking zijn gekomen. MijnReclassering.nl is een particuliere reclasseringsorganisatie die het doel heeft de sociaal maatschappelijke schade voor de justitiabele, diens omgeving en de maatschappij te beperken. Hiertoe zijn wij in te schakelen voor het verrichten van onderzoek naar de persoonlijke, psychische en sociale omstandigheden van de verdachte of veroordeelde, alsmede diens mogelijkheden en beperkingen voor het opbouwen of hervatten van een prosociaal leven. Wij doen risicoanalyse en schrijven adviesrapportages aan de rechtbank. 

Het kan zijn dat u te maken heeft met een officier van justitie die weigert om opdracht te geven voor een reclasseringsrapportage, een opdracht die niet tijdig door Reclassering Nederland opgepakt kan worden of u wilt een second opinion. Dan kunt u ons benaderen voor het schrijven van schorsings- en voorlichtingsrapportages. Daarnaast zijn er tal van andere momenten in een strafzaak waarop een reclasseringsonderzoek door ons groot verschil kan maken.

Voor meer informatie over ons reclasseringswerk en eventuele vergoedingen, kunt u terecht op de website MijnReclassering.nl.

RAPPORT AANVRAGEN