Menu Sluiten

HET VRERIENCE PROGRAMMA

Malintis heeft Vrerience ontwikkeld. Het is verkrijgbaar bij Steam onder het PC Café Programma. Vrerience is een continu uitbreidende bibliotheek voor therapeutische VR-ervaringen en trainingen die bedoeld zijn om professionele therapeuten te helpen in het behandelen van hun cliënten via het gebruik van therapeutische virtual reality (VRT). Wij hebben Vrerience ontwikkeld niet alleen voor het gebruik door Malintis zelf. VRT-pakketten zijn vaak prijzig en blijven hierdoor een hulpmiddel dat alleen gebruikt wordt door grote hulpinstanties of voor experimentele doeleinden. Met Vrerience hopen wij dat VRT meer toegankelijk wordt voor praktiserende therapeuten over de hele wereld. Sinds virtual reality steeds minder bekend staat als een obscure technologie en meer “mainstream” wordt, hopen wij dat veel therapeuten hun diensten kunnen verrijken met de vele mogelijkheden die deze technologie kan bieden.

Informatie voor Therapeuten

Ben je geïnteresseerd in het implementeren van virtual reality in je huidige diensten, en wil je meer weten over Vrerience? Fantastisch! Het is altijd mooi om te zien dat andere professionals nieuwe en innovatieve manieren willen verkennen om mensen te behandelen. Vrerience is momenteel verkrijgbaar op Steam. Je moet een partner van Commercial Use worden met Steamworks PC Café Program. Hoewel Vrerience zelf gratis is, kost elk individuele VRT-programma een maandelijks bedrag om te blijven gebruiken.

Instructies om Vrerience te gebruiken:

  1. Wees in het bezit van een Steam account dat verder niet in het bezit is van games of software. Indien je geen account bij steam hebt, kun je er één aanmaken.
  2. Gebruik dit account om je bij Steamworks aan te melden. Steamworks is in principe het deel van Steam dat bedrijven en ontwikkelaars reguleert.
  3. Klik op de [Sign Up] knop bij de Steam PC Café Program dat ervoor zorgt dat je applicaties voor commerciële doeleinden
  4.  Bezoek de Vrerience Winkelpagina om Vrerience te installeren op jouw systeem.

Informatie voor Ontwikkelaars

Ben je een ontwikkelaar en geïnteresseerd in het ontwikkelen van een programma voor Vrerience? We willen dolgraag onze bibliotheek verder uitbreiden en zijn altijd op zoek naar extra hulp. Je zult genoemd worden in onze lijst ontwikkelaars en je financiële compensatie zal worden berekend op basis van het aantal gebruikers. Een aantal vereisten:

  • Je bent bekend met het ontwikkelen in Unity3D
  • Je bent bekend met het ontwikkelen van VR-programma's voor de Oculus Rift (S)
  • Je kunt je programma verpakken als een Unity Assetbundle
  • Onze goedkeuring! Wees open in je communicatie met ons. Vertel ons je idee en onze psychologen zullen gedetailleerde feedback aan jou terugsturen om een programma te ontwikkelen dat bruikbaar is voor professioneel gebruik. Houd ons op de hoogte!
  • Een testperiode. Wij doen de uiteindelijke tests van je Vrerience programma. Wij zoeken eerst naar mogelijke technische fouten. Daarna testen wij je programma uit bij een aantal mensen onder wetenschappelijke omstandigheden. Heb geduld, want dit kost tijd. Wanneer er geen verbeterpunten meer te benoemen zijn, kunnen zij je programma implementeren in de Vrerience bibliotheek!

Vul het volgende formulier in om deel te nemen aan het Vrerience programma: